TRAMONTINA Century Ακονιστήρι Μασάτι 25cm με Ράβδο από Ανθρακούχο Χάλυβα & Μαύρη Λαβή Πολυπροπυλενίου
Το επαγγελματικό μασάτι ακονιστήρι Tramontina Century 25cm αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη σωστή συντήρηση και την άμεση επαναφορά της κόψης των μαχαιριών σας στην κουζίνα ή τον επαγγελματικό χώρο εστίασης. Είναι το απαραίτητο εργαλείο για να διατηρείτε τα μαχαίρια σας πάντα κοφτερά, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και ευκολία σε κάθε κοπή.
Διαθέτει μια εξαιρετικά ανθεκτική ράβδο από ανθρακούχο χάλυβα (carbon-steel), η οποία είναι επικαλυμμένη με σκληρό χρώμιο. Αυτή η ειδική επεξεργασία και η σύνθεση του υλικού προσφέρουν κορυφαία σκληρότητα, κάνοντας το ακόνισμα της λεπίδας πιο εύκολο και αποτελεσματικό, ενώ παράλληλα εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής για το ίδιο το εργαλείο. Το φινίρισμά του συμπληρώνεται από ανοξείδωτα στοιχεία.
Η εργονομικά μελετημένη λαβή του είναι κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο (polypropylene), προσφέροντας ενισχυμένη ασφάλεια, εξαιρετική ισορροπία και άνεση κατά τη διάρκεια του ακονίσματος. Η σχεδίαση της λαβής περιλαμβάνει ειδικό προστατευτικό (φυλακτήρα) για να θωρακίζει το χέρι από τυχόν γλιστρήματα του μαχαιριού, καθώς και έναν πρακτικό μεταλλικό κρίκο στην άκρη για εύκολο κρέμασμα και αποθήκευση.+
Επιπλέον, είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινή χρήση.
Σχετικά με την Tramontina:
Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Tramontina δημιουργεί προϊόντα που γίνονται μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Με ποιότητα που αντέχει στον χρόνο και σχεδιασμό που περνά από γενιά σε γενιά, συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την κουζίνα και το σπίτι.
Μήκος Ράβδου Ακονίσματος: 25,4cm
Πλάτος Λαβής: 5,9cm
Υλικό λεπίδας: Ανθρακούχο χάλυβα με επίστρωση σκληρού χρωμίου
Υλικό Λαβής: Εργονομική λαβή από πολυπροπυλένιο
Κατασκευαστής: TRAMONTINA
Χώρα προέλευσης: Βραζιλία
TRAMONTINA Century Ακονιστήρι Μασάτι 25cm με Ράβδο από Ανθρακούχο Χάλυβα & Μαύρη Λαβή Πολυπροπυλενίου
27.50 €



