Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

VILEDA Σιδερώστρα Ατμού-Boiler Μεταλλική Επιφάνεια Σιδερώματος 120x38cm με Σχάρα X-Large 26.5x38cm Σιδερόπανο 2 Στρωμάτων TOTAL REFLECT M Γερμανίας

204.114
37,40 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Σιδερώστρα ατμού-boiler με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας Vileda. Η επιφάνεια σιδερώματος είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό μεταλλικό πλέγμα με αντιστατική βαφή, είναι διαπερατή από τον ατμό και διαθέτει σιδερόπανο 2 στρωμάτων από αφρό και βαμβάκι που αντανακλά 100% την θερμότητα και χαρίζει πιο εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα ενώ δεν επιτρέπει στο νερό να στάζει. Το ύψος της είναι ρυθμιζόμενο από 75 έως 96 εκατοστά για να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη ενώ διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας για να μην ανοίγει κατά τη μεταφορά και αποθήκευση της. Η σχάρα είναι extra large και διαθέτει θέση για κρεμάστρες και μεταλλικό κράτημα για το boiler με προστατευτικά αντιολισθητικά. Φέρει την πιστοποίηση TUV/GS.

Η πιστοποίηση TUV είναι παγκοσμίως γνωστή ένα σύμβολο που πιστοποιεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα των προϊόντων.

Η πιστοποίηση GS ''υπογράφει'' ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και συμμορφώνεται με τις νομοθετημένες προδιαγραφές της German Product Safety Act (ProdSg).

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

Ανοιχτή (με σχάρα): 149 Χ 38 Χ 75-96cm

Κλειστή: 163 Χ 38 Χ 5cm

Σχάρα: 26,5 Χ 38cm

Επιφάνειας σιδερώματος: 120 Χ 38cm

Ρυθμιζόμενο ύψος: 75 έως 96cm

Διάμετρος ποδιών: 2,3cm

Χρώμα: Γκρι σκελετός με υπόστρωμα γκρι ανοιχτό (σχέδιο Vileda)

Υλικό: Μέταλλο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή

Βάρος: 5,15kg

Αντοχή βάρους σχάρας: έως 10kg

Αντοχή επιφάνειας σιδερώματος: έως 20kg

Ταμπλάς: Μεταλλικό δίχτυ

Τύπος: Total Reflect 2 in 1

Κατασκευαστής: VILEDA

Χώρα προέλευσης: Γερμανία