Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

VESTA Ξύλινο Σπιτάκι Σκύλου XLARGE 96x112x105cm 29.9kg Φυσικό Ξύλο Ελάτης-Ανθρακί

464.063/XL
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 269,40 
189,90 
Κερδίζετε: 79,50 € (30%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Ξύλινο σπιτάκι σκύλου για κατοικίδια μεγάλου μεγέθους, κατασκευασμένο 100% από ξύλο ελάτης. Το ξύλο έχει υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία απεντόμωσης ώστε να αποτρέπει την ανάπτυξη εντόμων και μικροοργανισμών ( ψύλλοι, κοριοί κ.α) συμβάλλοντας στην καλύτερη υγιεινή του χώρου και προστατεύοντας το κατοικίδιο ενώ εξωτερικά έχει χρησιμοποιηθεί ειδική αντιδιαβρωτική βαφή για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Στην σκεπή έχει προτιμηθεί και τοποθετηθεί υλικό (ασφαλτόπανο) που αποκλείει την περίπτωση εισόδου νερού στο εσωτερικό του σπιτιού.

Διαθέτει 4 ρυθμιζόμενα ξύλινα πόδια με δυνατότητα ρύθμισης της κατάλληλης κλίσης καθώς και του επιθυμητού ύψους του σπιτιού. Το δάπεδο εσωτερικά είναι υπερυψωμένο οπότε και διατηρεί το χώρο πιο καθαρό και ασφαλέστερο από τα νερά της βροχής. Η σκεπή του είναι δίρριχτη με κλίση στις πλαϊνές πλευρές για την καλύτερη απορροή του νερού δεξιά και αριστερά και όχι πάνω από την είσοδο που κάθεται το κατοικίδιο.

Μεγάλο πλεονέκτημα του ξύλινου σπιτιού σκύλου σε σύγκριση με τα πλαστικά σπιτάκια σκύλου ιδίων διαστάσεων της κατηγορίας είναι το σχεδόν διπλάσιο βάρος κατασκευής του (30kg αντί 15kg) που το καθιστά πιο στιβαρό και σταθερό.

Το ξύλινο σπίτι σκύλου παραδίδεται ασυναρμολόγητο, σε μορφή επίπεδης συσκευασίας ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο μεταφοράς και να αποστέλεται με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Η συσκευασια περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.

Σημαντική σημείωση: Για την επιλογή του κατάλληλου σπιτιού πρέπει να ελέγξετε τις εσωτερικές διαστάσεις σε σχέση με το μέγεθος του κατοικιδίου και τις εξωτερικές σε σχέση με το χώρο τοποθέτησής του. Σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι το κατοικίδιο δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θερμοκρασία του σώματος του για να ζεσταθεί γιατί αυτή θα χάνεται στο χώρο. Εάν πάλι το σπίτι είναι πολύ μικρό, το κατοικίδιο θα αισθάνεται αποπνικτικά.

Χαρακτηριστικά

Μέγιστες Εξωτερικές Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

96 Χ 105 Χ 112cm

Εσωτερικές διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος):

Επιφάνεια πατώματος: 83 X 84cm

Πόρτα (μέσο πλάτος Χ ύψος): 38 X 55,5cm

Μέγιστο ύψος εσωτερικά στη μύτη της στέγης: 100cm

Διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

116 X 17 X 83,5cm

Βάρος: 29,9kg

Χρώμα: Φυσικό Ξύλο Ελάτης-Ανθρακί

Κατηγορία: Σκυλιά μεγάλου μεγέθους

Υλικό: Ξύλο ελάτης

FacebookAds\CrashReporter : Enabled