Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

- 32%

VESTA Μεταλλική Γαλβανιζέ Ραφιέρα 5όροφη 80x40x180cm με Μοριοσανίδες Πάχους 4mm 12kg Πάχος Δοκών 0.63mm MAX Αντοχή 875kg (175kg / Ράφι)

462.SG175/80
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 38,20 
25,90 
Κερδίζετε: 12,30 € (32%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
On backorder
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Μεταλλική ραφιέρα με 5 ράφια, κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από γαλβανισμένο μέταλλο για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, τις διαβρώσεις και την καθημερινή χρήση.

Διαθέτει 5 μεταλλικά ράφια με μοριοσανίδες διαστάσεων 80x40cm και 4 μεταλλικά πόδια με πλαστικά τελειώματα στις βάσεις τους.

Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η μεγάλη αντοχή βάρους (875kg) καθώς κάθε ράφι διαθέτει ενσωματωμένη μοριοσανίδα (νοβοπάν) πάχους 4mm και αντοχής 175kg.

Προσφέρει τις απαραίτητες αποθηκευτικές λύσεις στο σπίτι, το γκαράζ και σε επαγγελματικούς χώρους όπως αποθήκες, κουζίνες κ.α. Προτείνεται η χρήση της σε εσωτερικούς χώρους.

Η ραφιέρα παραδίδεται ''ασυναρμολόγητη'', σε μορφή επίπεδης συσκευασίας ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο μεταφοράς και να αποστέλλεται με τον φτηνότερο οικονομικό τρόπο.

Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες συναρμολόγησης με εικόνες. Συναρμολογείται χωρίς χρήση ειδικών εργαλείων καθώς όλα τα μέρη της είναι σχεδιασμένα να εφαρμόζουν αποτελεσματικά μεταξύ τους.

Φέρει τις παγκόσμιες πιστοποιήσεις TUV/GS.

.Η πιστοποίηση TUV είναι παγκοσμίως γνωστή ως ενα σύμβολο που πιστοποιεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα των προϊόντων.

Η πιστοποίηση GS ''υπογράφει'' ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και συμμορφώνεται με τις νομοθετημένες προδιαγραφές της German Product Safety Act (ProdSG).

Προτείνονται τα Σκαφάκια Αποθήκευσης Εργαλείων ARTPLAST

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

80 Χ 40 Χ 180cm

Αντοχή ραφιού: 175kg

Μέγιστη αντοχή ραφιέρας: 875kg

Βάρος: 12kg

Πάχος μοριοσανίδας: 4mm

Διατομή δοκών: 3,5 Χ 3,5cm

Πάχος δοκών: 0,63mm

Χρώμα: Γκρι

Διαστάσεις δέματος (μήκος Χ πλάτος Χ ύψος):

91,5 Χ 40,3 Χ 6cm

Υλικό: Γαλβανισμένος εν θερμώ χάλυβας

FacebookAds\CrashReporter : Enabled