Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

TOOMAX FASHION ITALY XXL Πλαστική Ντουλάπα 89x54x96cm 14.75kg με 1 Ρυθμιζόμενο Ράφι- 2 Χώροι MAX Αντοχή 70kg BIOS MEGA BLACK/WARM GREY XXL Πιστοποίηση TUV/GS

234.304R050
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 189,80 
107,40 
Κερδίζετε: 82,40 € (43%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Ντουλάπα με κομψό σχεδιασμό από τον γνωστό του είδους κατασκευαστή TOOMAX, κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανακυκλώσιμο πλαστικό, ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει εσωτερικό ράφι που ρυθμίζεται στην επιθυμητή θέση, υποδοχή κλειδαριάς (δεν περιλαμβάνεται λουκέτο), οπές στην πίσω πλευρά που επιτρέπουν στη ντουλάπα να βιδωθεί στον τοίχο προσφέροντας μέγιστη προστασία σε περίπτωση ισχυρών ανέμων και επικλινή οροφή που εξυπηρετεί στην απορροή των ομβρίων υδάτων.Τα πλεονεκτήματα της σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ντουλάπες της κατηγορίας είναι οι XXL διαστάσεις της, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και το EXTRA STRONG ράφι που αντέχει έως και 50 kg βάρος. Με κομψή εμφάνιση, είναι ιδανικός αποθηκευτικός χώρος για εσωτερικούς κυρίως και εξωτερικούς χώρους. Περιλαμβάνει οδηγίες συναρμολόγησης.Φέρει την πιστοποίηση TUV/GS.

Η πιστοποίηση TUV είναι παγκοσμίως γνωστή ένα σύμβολο που πιστοποιεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα των προϊόντων.

Η πιστοποίηση GS ''υπογράφει'' ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και συμμορφώνεται με τις νομοθετημένες προδιαγραφές της German Product Safety Act (ProdSg).

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

Εξωτερικές: 89 Χ 54 Χ 96cm

Ωφέλιμες εσωτερικές: 84 Χ 47,5 Χ 95cm

Συσκευασίας: 27 Χ 57,5 Χ 89cm

Αντοχή ραφιού:50 kg

Αντοχή πατώματος: 20kg

Συνολική αντοχή βάρους: 70kg

Βάρος: 14.75kg

Χρώμα: Grey/Warm grey

Υλικό: Πλαστικό

Σειρά: BIOS MEGA

Κατασκευαστής: TOOMAX

Χώρα προέλευσης: Ιταλία

FacebookAds\CrashReporter : Enabled