Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

TOOMAX FASHION ITALY XL Πλαστική Ντουλάπα 78x46x175cm 14.7kg με Χώρισμα-5 Χώροι MAX Αντοχή 80kg ELEGANCE XL BLACK-GREY TUV/GS

234.070R050
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 176,30 
105,50 
Κερδίζετε: 70,80 € (40%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Ντουλάπα XL κομψού σχεδιασμού από τον γνωστό του είδους κατασκευαστή TOOMAX, κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανακυκλώσιμο πλαστικό, ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει μεγάλο ράφι στην οροφή, 2 ράφια αποθήκευσης τα οποία ρυθμίζονται στο επιθυμητό ύψος και εσωτερικό χώρισμα δίνοντας τη δυνατότητα να αποθηκεύονται ψηλά αντικείμενα και οικοσκεύη όπως (σκούπες, εργαλεία, σφουγγαρίστρες κτλ.) και επικλινή οροφή που βοηθάει στην απορροή των ομβρίων υδάτων. Υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος (δεν περιλαμβάνεται λουκέτο) και οπές στήριξης στην πίσω πλευρά που επιτρέπουν στην ντουλάπα να βιδωθεί στον τοίχο προσφέροντας μέγιστη προστασία σε περίπτωση ισχυρών ανέμων. Το μεγάλο της πλεονέκτημα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ντουλάπες της κατηγορίας είναι οι XL διαστάσεις της που προσφέρουν μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Αποτελεί ιδανική αποθηκευτική λύση για εσωτερικούς (κυρίως) και εξωτερικούς χώρους συνδυάζοντας μεγάλη χωρητικότητα, ευστάθεια ( 6 πόδια) και κομψό design. Παρέχονται οδηγίες συναρμολόγησης. Φέρει τις πιστοποιήσεις TUV/GS.

Η πιστοποίηση TUV είναι παγκοσμίως γνωστή ως ένα σύμβολο που πιστοποιεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα των προϊόντων.

Η πιστοποίηση GS ''υπογράφει'' ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και συμμορφώνεται με τις νομοθετημένες προδιαγραφές της German Product Safety Act (ProdSG).

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

Εξωτερικές: 78 Χ 46 Χ 175cm

Ωφέλιμες εσωτερικές: 77 Χ 38,5 Χ 161,5cm

Συσκευασίας: 79 Χ 24,5 Χ 45,5cm

Αντοχή μεγάλου ραφιού: 30kg

Αντοχή ανά μικρό ράφι: 15kg

Aντοχή πατώματος: 20kg

Συνολική αντοχή βάρους: 80kg

Βάρος: 14,7kg

Χρώμα: Black-Grey

Υλικό: Πλαστικό

Σειρά: ELEGANCE XL LINE

Κατασκευαστής: TOOMAX

Χώρα προέλευσης: Ιταλία

FacebookAds\CrashReporter : Enabled