Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

TOOMAX FASHION ITALY Πλαστική Ντουλάπα 89x54x190cm 28kg με 4 Ρυθμιζόμενα Ράφια- 5 Χώρους MAX Αντοχή 220kg ANNIVERSARY MEGA XXL LIGHT GREY/BASALT GREY TUV/GS

234.251R058
179,60 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Ντουλάπα XXL διαστάσεων και κομψού σχεδιασμού, κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανακυκλώσιμο πλαστικό, υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, ανθεκτικό κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας UV και στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει 4 πλαστικά ράφια τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν στο επιθυμητό ύψος, οπές ασφαλούς στήριξης στον τοίχο που επιτρέπουν στη ντουλάπα να βιδωθεί στον τοίχο προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση ισχυρών ανέμων και υποδοχή κλειδαριάς (δεν περιλαμβάνεται λουκέτο). Τα πλεονεκτήματα της σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ντουλάπες της κατηγορίας είναι οι XXL διαστάσεις της που παρέχουν ακόμη μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και τα 4 EXTRA STRONG ράφια αντοχής μέχρι 50kg βάρους το κάθε ένα. Αποτελεί ιδανική αποθηκευτική λύση για εσωτερικούς (κυρίως) και εξωτερικούς χώρους καθώς συνδυάζει μέγιστη χωρητικότητα, μέγιστη αντοχή βάρους (220kg) και κομψό design. Παρέχονται οδηγίες συναρμολόγησης. Φέρει τις πιστοποιήσεις TUV/GS.

Η πιστοποίηση TUV είναι παγκοσμίως γνωστή ως ένα σύμβολο που πιστοποιεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα των προϊόντων.

Η πιστοποίηση GS ''υπογράφει'' ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και συμμορφώνεται με τις νομοθετημένες προδιαγραφές της German Product Safety Act (ProdSG).

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

Εξωτερικές: 89 Χ 54 Χ 190cm

Εσωτερικές: 84 Χ 47,5 Χ 188cm

Συσκευασίας: 93,5 Χ 59,5 Χ 40,5cm

Αντοχή ανά ράφι: 50kg

Αντοχή πατώματος: 20kg

Μέγιστη αντοχή βάρους: 220kg

Βάρος: 28kg

Χρώμα: LIGHT Grey/BASALT Grey

Υλικό: Πλαστικό

Σειρά: ANNIVERSARY XXL LINE

Κατασκευαστής: TOOMAX

Χώρα προέλευσης: Ιταλία