Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Marcato ATLAS150 Classic Σετ Μηχανή Φύλλου και Ζυμαρικών με Αξεσουάρ για Παρασκευή Ζυμαρικών Spaghetti και Ravioli PASTASET Ιταλίας

207.156
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 254,50 
172,50 
Κερδίζετε: 82,00 € (32%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Σετ που περιλαμβάνει τη μηχανή φύλλου και ζυμαρικών Atlas150 Classic και 2 αξεσουάρ για παρασκευή ζυμαρικών spaghetti και raviolini. Ο σκελετός κατασκευασμένος από επιχρωμιωμένο ατσάλι ενώ οι κοπτήρες είναι κατασκευασμένοι από ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου για να μην απελευθερώνονται βλαβερά μεταλλικά υπολείμματα στη ζύμη. Η μόνη εξαίρεση είναι στο αξεσουάρ για παρασκευή ζυμαρικών ravioli όπου οι ροδέλες είναι κατασκευασμένες από πολυστυρένιο (πλαστικό), ενώ το κιβώτιο υποδοχής της γέμισης είναι από πλαστικό ABS. Η μηχανή Atlas150 Classic διαθέτει μανιβέλα με μεταλλική χειρολαβή για ευκολία στη χρήση, σφιγκτήρα που εφαρμόζει στο τραπέζι ή στον πάγκο της κουζίνας για μεγαλύτερη σταθερότητα και ρυθμιστή πάχους ζύμης 10 επιπέδων για πάχη από 4,8mm (επίπεδο 0) μέχρι 0,6mm (επίπεδο 9) ενώ μπορεί να παρασκευάσει φύλλο πλάτους 15 εκατοστών. Δίνει τη δυνατότητα παρασκευής χειροποίητου φύλλου για μοναδικές Ελληνικές πίτες και περιλαμβάνει κοπτήρες για παρασκευή 100% χειροποίητων παραδοσιακών Ιταλικών ζυμαρικών όπως λαζάνια, fettuccine, tagliolini κλπ με αγνά υλικά της επιλογής σας αλλά και πολλών άλλων ζυμαρικών με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Υπάρχει δυνατότητα αυτόματης λειτουργίας με το μοτέρ Pastadrive 220V (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) που κάνει τη διαδικασία παρασκευής ξεκούραστη και πιο γρήγορη.

Σημαντικές Οδηγίες

Πρώτη χρήση: καθαρίστε τη μηχανή με ένα στεγνό πανί. Περάστε ένα κομμάτι ζύμης τουλάχιστον 3 φορές από τη μηχανή με τέτοιον τρόπο ώστε να πιάνει όλο το πλάτος κοπής. Πετάξτε τη ζύμη που χρησιμοποιήσατε την πρώτη φορά, καθαρίστε τη μηχανή με στεγνό πανί και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Καθαρισμός: Για τον καθαρισμό της μηχανής χρησιμοποιήστε ένα μικρό βουρτσάκι ή οδοντόβουρτσα. Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε τη μηχανή με μεταλλικά ή αιχμηρά αντικείμενα. Απαγορεύεται η πλύση σε πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

Μηχανής Atlas150 Classic: 20 Χ 20 Χ 15.5cm

Αξεσουάρ Ravioli: 18 Χ 11,5 Χ 9cm

Αξεσουάρ Spaghetti: 18 Χ 7 Χ 4,5cm

Μέγιστο πλάτος παρασκευής φύλλου: 15cm

Πάχος φύλλου: 0,6 - 4,8mm με ρυθμιστή 10 θέσεων

Χρήση: Παρασκευή φύλλου και χειροποίητων ζυμαρικών όπως lasagne, fettuccine, tagliolini, spaghetti και ravioli

Υλικό: Επιχρωμιωμένο ατσάλι με ροδέλα από ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου

Μοντέλο: PASTASET

Κατασκευαστής: MARCATO

Video

FacebookAds\CrashReporter : Enabled