Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA Trio 40 Stone Ζαρντινιέρα 129.5x42x44cm Αυτοποτιζόμενη με 3 Κάδους Φύτευσης Γκρι Όψη Φυσική Πέτρα Γερμανίας

243.15055
299,50 
+
Αγαπημένα
Κατόπιν Παραγγελίας
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Επιδαπέδια αυτοποτιζόμενη ζαρντινιέρα με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικό σχεδιασμό σε γκρι χρώμα με όψη φυσικής πέτρας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει την ζαρντινιέρα, 3 εσωτερικά δοχεία φύτευσης, 3 συστήματα αυτοποτισμού και 3 σακουλάκια lechuza pon.

Απόλυτα εργονομική χάρη στις βυθιζόμενες λαβές (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) που διαθέτει το κάθε δοχείο φύτευσης, προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη αλλαγή των δοχείων φύτευσης διευκολύνοντας την αλλαγή φυτών και λαχανικών, τη μεταφύτευση, το κλάδεμα των ριζών και το ξέπλυμα των φύλλων ενώ διαθέτει και 4 βαλβίδες αποστράγγισης (3 στις βάσεις των εσωτερικών δοχείων φύτευσης και 1 στη βάση της ζαρντινιέρας) για να απορρέει το πλεονάζον νερό όταν τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο.

Το σύστημα αυτοποτισμού λειτουργεί ευεργετικά για το φυτό καθώς του παρέχει την απαραίτητη ποσότητα νερού που χρειάζεται ενώ είναι εξίσου ωφέλιμο και για τον χρήστη καθώς τον απαλλάσσει από την καθημερινή ευθύνη φροντίδας του φυτού.

Κάθε δοχείο φύτευσης έχει χωρητικότητα χώματος 31 λίτρα και χωρητικότητα νερού 7,5 λίτρα και προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη φυτών με ύψος έως 100cm και με ριζικό σύστημα έως 28cm.

Πολύ ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή (για τις δυνατότητες που προσφέρει), αντέχει στις μεταβολές της θερμοκρασίας και την υπεριώδη ακτινοβολία UV. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ορθογώνιας βάσης LECHUZA.(Νο2 Μέγεθος) για ακόμη μεγαλύτερη ευστάθεια και ισορροπία ενώ το ειδικό πλέγμα αναρρίχησης LECHUZA (Νο2 Μέγεθος) δημιουργεί μια φανταστική πέργολα, ικανή να δημιουργήσει μοναδικές διακοσμητικές συνθέσεις και να κοσμήσει κάθε εξωτερικό χώρο.

Το σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA φροντίζει τα φυτά έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών για την άριστη ανάπτυξή τους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

Εξωτερικές: 129.5 Χ 42 Χ 44cm

Βάσης: 126 Χ 38cm

Δοχείου (x3) : 34,5 X 34,5cm

Χωρητικότητα χώματος / νερού (x3): 31lt / 7,5lt

Χρήση: Για φυτά με ανάπτυγμα έως 100cm και ριζικό σύστημα έως 28cm

Χρώμα: Γκρι με όψη φυσικής πέτρας

Υλικό: Υψηλής ποιότητας πλαστικό

Κατασκευαστής: LECHUZA

Χώρα προέλευσης: Γερμανία

FacebookAds\CrashReporter : Enabled