Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA TRENDCOVER Felt 32 Γλάστρα με Φυσική Όψη Τσόχας Ø32x33cm Αυτοποτιζόμενη με Δοχείο Φύτευσης Dark Grey Γερμανίας

243.14192
46,90 
+
Αγαπημένα
Κατόπιν Παραγγελίας
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Γλάστρα με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικό σχεδιασμό με φυσική όψη τσόχας σε σκούρο γκρι χρώμα, της σειράς TRENDCOVER με φυσικές επιφάνειες για ακόμη περισσότερο στυλ στους εσωτερικούς χώρους.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη γλάστρα, το εσωτερικό δοχείο φύτευσης, το σύστημα αυτοποτισμού και το lechuza-pon.

Απόλυτα εργονομική χάρη στις βυθιζόμενες λαβές (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη αλλαγή των δοχείων φύτευσης προσφέροντας ευελιξία για εύκολες αλλαγές στη διακόσμηση, τη μεταφύτευση, το κλάδεμα των ριζών και το ξέπλυμα των φύλλων.

Το σύστημα αυτοποτισμού λειτουργεί ευεργετικά τόσο για το φυτό καθώς δίνει την απαραίτητη ποσότητα νερού στο φυτό όσο και για τον χρήστη, απαλλάσοντας τον από την καθημερινή φροντίδα του φυτού.

Το δοχείο φύτευσης έχει χωρητικότητα χώματος 13lt και χωρητικότητα νερού 4lt και προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη φυτών με ύψος έως 60 και ριζικό σύστημα έως 23 εκατοστά ενώ μαζί με το σύστημα αυτοποτισμού είναι συμβατά με τις διαφορετικές επιφάνειες της σειράς TRENDCOVER με φυσική όψη τσόχας ή φελλού που μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά μεταξύ τους και να δώσουν στα δωμάτια μια χαλαρωτική αίσθηση και περισσότερο στυλ.

Η γλάστρα Lechuza TRENDCOVER 32 αποτελεί μια εξαιρετική διακοσμητική επιλογή για εσωτερικούς χώρους καθώς η τσόχα εκπέμπει ρομαντισμό με τους αρμονικούς γκρι vintage τόνους της και επιβεβαιώνει την τάση για στροφή σε έναν βιώσιμο τρόπο ζωής, συνδυάζοντας αρμονικά υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Το σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA φροντίζει τα φυτά έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών για την άριστη ανάπτυξή τους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (διάμετρος Χ ύψος):

Εξωτερικές: Ø32 X 33cm

Εσωτερικές: Ø27,5 X 32cm

Χωρητικότητα νερού / χώματος: 13lt / 4lt

Χρήση: Φυτά με ύψος έως 60cm και ριζικό σύστημα έως 23cm

Χρώμα: Γκρι σκούρο

Υλικό: Υψηλής ποιότητας πλαστικό

Κατασκευαστής: LECHUZA (του ομίλου PLAYMOBIL)

Χώρα προέλευσης: Γερμανία