Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA TRENDCOVER Cork 23 Γλάστρα με Φυσική Όψη Φελλού Ø23x26.5cm Αυτοποτιζόμενη με Δοχείο Φύτευσης Light Natural Γερμανίας

243.14180
36,90 
+
Αγαπημένα
Κατόπιν Παραγγελίας
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Γλάστρα με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικό σχεδιασμό με φυσική όψη φελλού σε ανοιχτό χρώμα, της σειράς TRENDCOVER με φυσικές επιφάνειες για ακόμη περισσότερο στυλ στους εσωτερικούς χώρους.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη γλάστρα, το εσωτερικό δοχείο φύτευσης, το σύστημα αυτοποτισμού και το lechuza-pon.

Απόλυτα εργονομική χάρη στις βυθιζόμενες λαβές (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη αλλαγή των δοχείων φύτευσης προσφέροντας ευελιξία για εύκολες αλλαγές στη διακόσμηση, τη μεταφύτευση, το κλάδεμα των ριζών και το ξέπλυμα των φύλλων.

Το σύστημα αυτοποτισμού λειτουργεί ευεργετικά τόσο για το φυτό καθώς δίνει την απαραίτητη ποσότητα νερού στο φυτό όσο και για τον χρήστη, απαλλάσοντας τον από την καθημερινή φροντίδα του φυτού.

Το δοχείο φύτευσης έχει χωρητικότητα χώματος 5,5lt και χωρητικότητα νερού 1,5lt και προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη φυτών με ύψος έως 40 και ριζικό σύστημα έως 17,5 εκατοστά ενώ μαζί με το σύστημα αυτοποτισμού είναι συμβατά με τις διαφορετικές επιφάνειες της σειράς TRENDCOVER με φυσική όψη τσόχας ή φελλού που μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά μεταξύ τους και να δώσουν στα δωμάτια μια χαλαρωτική αίσθηση και περισσότερο στυλ.

Η γλάστρα Lechuza TRENDCOVER 23 αποτελεί μια εξαιρετική διακοσμητική επιλογή για εσωτερικούς χώρους καθώς ο φελλός εκπέμπει ζεστασιά με τους αρμονικούς φυσικούς τόνους του και επιβεβαιώνει την τάση για στροφή σε έναν βιώσιμο τρόπο ζωής, συνδυάζοντας αρμονικά υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Το σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA φροντίζει τα φυτά έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών για την άριστη ανάπτυξή τους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (διάμετρος Χ ύψος):

Εξωτερικές: Ø23 X 26,5cm

Εσωτερικές: Ø19,5 X 26cm

Χωρητικότητα νερού / χώματος: 5,5lt / 1,5lt

Χρήση: Φυτά με ύψος έως 40cm και ριζικό σύστημα έως 17,5cm

Χρώμα: Φυσικού ανοιχτόχρωμου φελλού

Υλικό: Υψηλής ποιότητας πλαστικό

Κατασκευαστής: LECHUZA (του ομίλου PLAYMOBIL)

Χώρα προέλευσης: Γερμανία