Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA-ORCHIDPON Υπόστρωμα Φύτευσης Ορχιδέας 6lt για Γλάστρες Lechuza

243.19581
13,00 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Το ORCHIDPON της LECHUZA είναι οργανικό υπόστρωμα ιδανικό για ορχιδέες και αποτελείται από ζεόλιθο, λάβα, ελαφρόπετρα και χουμικά θρεπτικά συστατικά που παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες για πλούσια ανθοφορία.

Το ORCHIDPON είναι δομικά σταθερό, υποστηρίζει την ισορροπημένη αναλογία αέρα -νερού βοηθώντας την βέλτιστη ανάπτυξη των ριζών και την αποστράγγιση καθώς αποτρέπεται η συσσώρευση νερού.

Το σταθερά όξινης αντίδρασης PH αποθηκεύει και τροφοδοτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με τα αναγκαία και στη σωστή ποσότητα θρεπτικά συστατικά τις ρίζες του φυτού, οι οποίες χάρις στην παρουσία των χουμικών οξέων αποκτούν την βέλτιστη ανάπτυξη και φροντίζουν οι ορχιδέες να παραμένουν ζωντανές και χαρούμενες.

H LECHUZA δημιούργησε το υπόστρωμα φύτευσης ORCHIDPON ειδικά για αυτό το υπέροχο τροπικό λουλούδι με σκοπό να του παρέχει τις ιδανικές συνθήκες να παράγει λουλούδια που προκαλούν τον θαυμασμό και καθηλώνουν.

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα: 6lt

Υλικό:

Οργανικό υπόστρωμα πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, ζεόλιθο, λάβα, ελαφρόπετρα και χουμικά συστατικά

Κατασκευαστής: LECHUZA ( του ομίλου PLAYMOBIL)

Χώρα προέλευσης: Γερμανία

Συνδυάστε το με