Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA ORCHIDEA Επιτραπέζια Γλάστρα Ø18x20cm Αυτοποτιζόμενη Scarlet Red Matt Γερμανίας

243.13962
23,00 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Επιτραπέζια γλάστρα με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικό σχεδιασμό ειδικά για τις ορχιδέες και τα φυτά με πολύ υψηλές απαιτήσεις. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη γλάστρα, το ημιδιαφανές δοχείο φύτευσης, το ειδικό υπόστρωμα για ορχιδέες και το σύστημα αυτοποτισμού. Προκειμένου να μιμηθεί τη φύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το σύστημα αυτοποτισμού της ORCHIDEA έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των ιδιαίτερων φυτών, προσφέροντάς τους ισορροπημένη παροχή νερού, φωτός και αέρα που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ρίζες προκειμένου να επιτευχθεί η υγιής ανάπτυξη των φυτών. Το ημιδιαφανές, αφαιρούμενο δοχείο φύτευσης παρέχει στις ρίζες αρκετό φως, ενώ το ειδικό υπόστρωμα εξασφαλίζει την καλή αποθήκευση θρεπτικών ουσιών και σταθερό PH. Μόνο με μια ματιά στον δείκτη στάθμης νερού μπορείτε να ελέγξετε πόσο νερό υπάρχει διαθέσιμο στη δεξαμενή διατηρώντας την βέλτιστη τροφοδοσία και αποφεύγοντας την υπερχείλιση, η οποία συχνά προκαλεί προβλήματα κατά τη συντήρηση. Πολύ ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή, αντέχει στις μεταβολές της θερμοκρασίας και την υπεριώδη ακτινοβολία UV ενώ ταυτόχρονα με τον κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό της προσδίδει σε κάθε χώρο μοναδικό στυλ.

Το σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA φροντίζει τα φυτά έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών για την άριστη ανάπτυξή τους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (διάμετρος Χ διάμετρος βάσης Χ ύψος):

Ø18 X Ø13 X 20cm

Χωρητικότητα Χώματος: 1lt

Χωρητικότητα νερού: 0,3lt

Χρήση: Φυτά με ύψος έως 30 και με ριζικό σύστημα έως 10cm

Χρώμα: Scarlet Red

Υλικό: Υψηλής ποιότητας πλαστικό

Κατασκευαστής: LECHUZA (του ομίλου PLAYMOBIL)

Χώρα προέλευσης: Γερμανία