Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA Delta20 Επιτραπέζια Γλάστρα 40x14.6x18cm Αυτοποτιζόμενη με Δοχείο Φύτευσης ΑΝΘΡΑΚΙ Γερμανίας RedDot Award 2009/Designpreis Deutchland 2010

243.15563
41,50 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Επιτραπέζια γλάστρα με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικό σχεδιασμό που έχει αποσπάσει το πρώτο βραβείο design σε διεθνείς διαγωνισμούς: reddot award 2009 και designpreis Deutchland 2010. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη γλάστρα, το δοχείο φύτευσης που είναι στην ίδια απόχρωση με τη γλάστρα και το σύστημα αυτοποτισμού. Απόλυτα εργονομική, προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολη αλλαγή των δοχείων φύτευσης διευκολύνοντας την αλλαγή φυτών, τη μεταφύτευση, το κλάδεμα των ριζών και το ξέπλυμα των φύλλων. Το δοχείο φύτευσης έχει χωρητικότητα χώματος 5 και νερού 2 λίτρων και προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη φυτών με ύψος έως 20 και ριζικό σύστημα έως 12 εκατοστά. Πολύ ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή, αντέχει στις μεταβολές της θερμοκρασίας και την υπεριώδη ακτινοβολία UV. Η γλάστρα LECHUZA Delta10 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν συνδυάζοντας αρμονικά υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Το σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA φροντίζει τα φυτά έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών για την άριστη ανάπτυξή τους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

40 Χ 14,6 Χ 18cm

Επιφάνεια βάσης (πλάτος Χ βάθος):

38 Χ 12.7cm

Χωρητικότητα νερού / χώματος: 2lt / 5lt

Χρήση: Φυτά με ύψος έως 20cm και ριζικό σύστημα έως 12cm

Χρώμα: Ανθρακί

Υλικό: Υψηλής ποιότητας πλαστικό

Κατασκευαστής: LECHUZA (του ομίλου PLAYMOBIL)

Χώρα προέλευσης: Γερμανία

Video