Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA Classico 21 Επιτραπέζια Γλάστρα Ø21.5x20.5cm Αυτοποτιζόμενη Λευκή Γερμανίας

243.13170
22,90 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Στρογγυλή επιτραπέζια γλάστρα διαμέτρου Ø21.5 εκατοστών με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικό σχεδιασμό λευκού χρώματος. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη γλάστρα, το σύστημα αυτοποτισμού και το lechuza-pon. Με λειτουργία υπερχείλισης και βαλβίδα αποστράγγισης στη βάση για να απορρέει το πλεονάζον νερό όταν τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο, προσφέρει υγειές περιβάλλον στα φυτά ενώ το σύστημα αυτοποτισμού λειτουργεί ευεργετικά τόσο για το φυτό καθώς δίνει την απαραίτητη ποσότητα νερού στο φυτό όσο και για τον χρήστη, απαλλάσοντας τον από την καθημερινή φροντίδα του φυτού. Η γλάστρα έχει χωρητικότητα χώματος 5 και νερού 0,8 λίτρα και προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη φυτών με ύψος έως 50 και ριζικό σύστημα έως και 13,5 εκατοστά. Πολύ ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή, αντέχει στις μεταβολές της θερμοκρασίας και την υπεριώδη ακτινοβολία UV. Η γλάστρα Classico 21 αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το σπίτι ή και τον χώρο εργασίας, φωτίζοντας τον χώρο με την κλασσική της όψη.

Το σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA φροντίζει τα φυτά έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών για την άριστη ανάπτυξή τους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (διάμετρος Χ διάμετρος βάσης Χ ύψος):

Ø21,5 X Ø16 X 20,5cm

Χωρητικότητα Χώματος: 5lt

Χωρητικότητα νερού: 0,8lt

Χρήση: Φυτά με ύψος έως 50 και με ριζικό σύστημα έως 13,5cm

Χρώμα: Λευκό

Υλικό: Υψηλής ποιότητας πλαστικό

Κατασκευαστής: LECHUZA (του ομίλου PLAYMOBIL)

Χώρα προέλευσης: Γερμανία