Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA Classico 18 Επιτραπέζια Γλάστρα Ø19x17cm Αυτοποτιζόμενη SAND BROWN Γερμανίας

243.13264
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 26,70 
18,90 
Κερδίζετε: 7,80 € (29%)
+
Αγαπημένα
Κατόπιν Παραγγελίας
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Στρογγυλή επιτραπέζια γλάστρα διαμέτρου Ø19 εκατοστών με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικό σχεδιασμό. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη γλάστρα, το σύστημα αυτοποτισμού και το lechuza-pon. Με λειτουργία υπερχείλισης και βαλβίδα αποστράγγισης στη βάση για να απορρέει το πλεονάζον νερό όταν τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο, προσφέρει υγειές περιβάλλον στα φυτά ενώ το σύστημα αυτοποτισμού λειτουργεί ευεργετικά τόσο για το φυτό καθώς δίνει την απαραίτητη ποσότητα νερού στο φυτό όσο και για τον χρήστη, απαλλάσοντάς τον από την καθημερινή φροντίδα του φυτού. Η γλάστρα έχει χωρητικότητα χώματος 2,5 και νερού 0,6 λίτρα και προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη φυτών με ύψος έως 30 και ριζικό σύστημα έως και 11 εκατοστά. Πολύ ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή, αντέχει στις μεταβολές της θερμοκρασίας και την υπεριώδη ακτινοβολία UV. Η γλάστρα Classico 18 αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το σπίτι ή και τον χώρο εργασίας, φωτίζοντας τον χώρο με την κλασσική της όψη.

Το σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA φροντίζει τα φυτά έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών για την άριστη ανάπτυξή τους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (διάμετρος Χ διάμετρος βάσης Χ ύψος):

Ø19 X Ø14 X 17cm

Χωρητικότητα Χώματος: 2,5lt

Χωρητικότητα νερού: 0,6lt

Χρήση: Φυτά με ύψος έως 30 και με ριζικό σύστημα έως 11cm

Χρώμα: Sand Brown

Υλικό: Υψηλής ποιότητας πλαστικό

Κατασκευαστής: LECHUZA (του ομίλου PLAYMOBIL)

Χώρα προέλευσης: Γερμανία