Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

LECHUZA-BASICPON Υπόστρωμα Φύτευσης 12lt για Γλάστρες Lechuza

243.19552
13,00 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
On backorder
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Το Basicpon είναι ανόργανο υπόστρωμα φύτευσης και βασίζεται στα αποδεδειγμένα συστατικά του PON, αλλά είναι εντελώς απαλλαγμένο από λιπάσματα και επομένως είναι κατάλληλο για ιδιαίτερα ευαίσθητα φυτά.

Είναι δομικά σταθερό, υποστηρίζει τον αερισμό των ριζών και πλεονεκτεί έναντι των συμβατικών χωμάτων λόγω του ότι δεν χρειάζεται συμπλήρωση με την πάροδο του χρόνου και παρέχει αρκετό αέρα ακόμη και μετά την πάροδο πολλών ετών βοηθώντας την καλύτερη ανάπτυξη των φυτών.

Δοσολογεί βέλτιστα την παροχή νερού προσφέροντας άριστη αποστράγγιση, αποτρέποντας έτσι τα νεροκρατήματα και την υπερχείλιση του νερού και παρέχει τη σταδιακή χορήγηση στο φυτό θρεπτικών συστατικών και νερού.

Το υπόστρωμα είναι τέλειο για την καλλιέργεια μοσχευμάτων και παραφυάδων και αποτελεί την ποιοτικότερη εναλλακτική επιλογή ως προς το κανονικό έδαφος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδικό υπόστρωμα ή μπορεί να αναμιχθεί στο έδαφος. Ιδανικό για γονιμοποίηση με βάση τις ανάγκες.

Το LECHUZA Basicpon είναι η ιδανική εναλλακτική λύση στο συμβατικό χώμα γλάστρας.

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα: 12lt

Υλικό:

Ανόργανο υπόστρωμα φύτευσης χωρίς λίπασμα

Κατασκευαστής: LECHUZA ( του ομίλου PLAYMOBIL)

Χώρα προέλευσης: Γερμανία

Συνδυάστε το με

FacebookAds\CrashReporter : Enabled