Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

IMPERIA RAVIOLIMAKER 3 Αξεσουάρ Παρασκευής Ζυμαρικού Ravioli 3x3cm για Μηχανές Φύλλου Imperia

242.400
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 98,40 
51,20 
Κερδίζετε: 47,20 € (48%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Αξεσουάρ παρασκευής ζυμαρικών Ravioli διαστάσεων 3x3cm, κατάλληλο για τις μηχανές Imperia Ipasta (242.100) , Imperia Sfogliatrice (242.162) και Imperia Electric 230V (242.650). Επιπλέον διαθέτει, βουρτσάκι καθαρισμού του αξεσουάρ και ροδέλα κοπής της ζύμης.

Ο σκελετός του αξεσουάρ είναι κατασκευασμένος από επιχρωμιωμένο ατσάλι ενώ η άνω βάση της ζύμης είναι κατασκευασμένη από ξύλο.

Δημιουργείστε 100% πεντανόστιμα και χειροποίητα Ιταλικά ζυμαρικά ravioli με αγνά υλικά της επιλογή σας κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ικανοποίηση από τις δημιουργίες σας. Τοποθετείται με ευκολία στη μηχανή φύλλου.

Σημαντικές Οδηγίες

Πρώτη χρήση: καθαρίστε τη μηχανή με ένα στεγνό πανί. Περάστε ένα κομμάτι ζύμης τουλάχιστον 3 φορές από τη μηχανή με τέτοιον τρόπο ώστε να πιάνει όλο το πλάτος κοπής. Πετάξτε τη ζύμη που χρησιμοποιήσατε την πρώτη φορά, καθαρίστε τη μηχανή με στεγνό πανί και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Καθαρισμός: Για τον καθαρισμό της μηχανής χρησιμοποιήστε ένα μικρό βουρτσάκι ή οδοντόβουρτσα. Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε τη μηχανή με μεταλλικά ή αιχμηρά αντικείμενα. Απαγορεύεται η πλύση σε πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

16 Χ 12 Χ 12cm

Είδος ζυμαρικού:

Ravioli 3x3cm

Υλικό: Επιχρωμιωμένο ατσάλι

Μοντέλο: RAVIOLIMAKER 3

Κατασκευαστής: Imperia

Χώρα προέλευσης: Ιταλία