Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

BIZZOTTO ITALY Μεταλλική Ραφιέρα Dexion 5όροφη 100x40x188cm 13.65kg MAX Αντοχή 350kg kIT(B200G)

247.004
57,50 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Μεταλλική ραφιέρα τύπου dexion με 5 σταθερά ράφια, κατασκευασμένη εξόλοκλήρου από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα για maximum αντοχές στις διαβρώσεις και την καθημερινή χρήση. 

Διαθέτει 5 ράφια (ντέξιον) διαστάσεων 100x40cm, 40 βίδες για την συναρμολόγηση της ραφιέρας και 4 μεταλλικά πόδια με πλαστικά τελειώματα στις βάσεις τους για μεγαλύτερη σταθερότητα και ισορροπία. 

Στιβαρή κατασκευή, δημιουργεί ιδανικό αποθηκευτικό χώρο για αποθήκευση εργαλείων, κουτιών, τροφίμων κ.α και μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 

Η ραφιέρα (dexion) δεν παραδίδεται συναρμολογημένη, αλλά σε μορφή επίπεδης συσκευασίας, ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μεταφέρεται με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Φέρει την παγκόσμια πιστοποίηση TUV. Παρέχονται οδηγίες συναρμολόγησης.

Η πιστοποίηση TUV είναι παγκοσμίως γνωστή ως ένα σύμβολο που πιστοποιεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα των προϊόντων.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

100 Χ 40 Χ 188cm

Αντοχή ραφιού: 70kg

Μέγιστη αντοχή ραφιέρας: 350kg

Βάρος: 13,65kg

Υλικό: Βαμμένο μέταλλο με ηλεκτροστατική βαφή

Χρώμα: Γκρι

Κατασκευαστής: BIZZOTTO

Χώρα προέλευσης: Ιταλία