Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

BAMA ITALY Σπίτι Σκύλου 89x75x62cm Medium με Ρυθμιζόμενη Οροφή και Πάτωμα 10kg Μπεζ/Καφέ BUNGALOW

236.19101
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 165,80 
99,80 
Κερδίζετε: 66,00 € (40%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Σπιτάκι σκύλου για κατοικίδια μεσαίου μεγέθους, κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό που δεν απορροφά οσμές και υγρασία, ανθεκτικό έναντι ελαίων και διαλυτών και μεγάλης αντοχής στον χρόνο και την καθημερινή χρήση.

Ο σχεδιασμός του είναι απόλυτα εργονομικός προσφέροντας έξυπνες λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα τόσο του κατοικίδιου όσο και του ιδιοκτήτη. Διαθέτει αφαιρούμενο πάτωμα με ροδάκια, διευκολύνοντας τον καθαρισμό του εσωτερικού, οροφή με μηχανισμό ανύψωσης που επιτρέπει τη βέλτιστη ανακύκλωση του αέρα για την αποφυγή των δυσάρεστων οσμών.

Το σπίτι σκύλου παραδίδεται ασυναρμολόγητο, σε μορφή επίπεδης συσκευασίας ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο μεταφοράς και να αποστέλεται με τον πιο οικονομικό τρόπο.Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.

Σημαντική σημείωση: Για την επιλογή του κατάλληλου σπιτιού πρέπει να ελέγξετε τις εσωτερικές διαστάσεις σε σχέση με το μέγεθος του κατοικίδιου και τις εξωτερικές σε σχέση με το χώρο τοποθέτησής του. Σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι το κατοικίδιο δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θερμοκρασία του σώματος του για να ζεσταθεί γιατί αυτή θα χάνεται στο χώρο. Εάν πάλι το σπίτι είναι πολύ μικρό, το κατοικίδιο θα αισθάνεται αποπνικτικά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικές διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

89 X 75 X 62cm

Εσωτερικές Διαστάσεις:

Επιφάνεια πατώματος (πλάτος Χ βάθος): 68 Χ 48cm

Επιφάνεια οροφής (πλάτος Χ βάθος): 75 Χ 53cm

Πόρτα (μέσο πλάτος Χ ύψος): 25 Χ 38cm

Μέγιστο ύψος: έως 60cm εσωτερικά στη "μύτη" της στέγης με κλειστή οροφή

έως 65cm εσωτερικά στη "μύτη" της στέγης με ανοιχτή οροφή

Χρώμα: Μπεζ σκελετός με καφέ σκεπή και λεπτομέρειες

Υλικό: Πλαστικό

Κατασκευαστής: BAMA GROUP

Χώρα προέλευσης: Ιταλία

Video

FacebookAds\CrashReporter : Enabled