Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

- 38%

ARTPLAST ITALY Σπίτι Σκύλου 97x77.5x74 LARGE 11kg Μπεζ/Καφέ

237.PC3T
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 142,30 
88,90 
Κερδίζετε: 53,40 € (38%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Σπιτάκι σκύλου για κατοικίδια μεγάλου μεγέθους, κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο για μέγιστη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Ο σχεδιασμός του είναι εργονομικός, η σκεπή είναι δίρριχτη με κλίση προς τις πλαϊνές πλευρές για την καλύτερη απορροή του νερού δεξιά και αριστερά και όχι πάνω από την είσοδο που κάθεται το κατοικίδιο. Το πλαστικό είναι υψηλής ποιότητας, 100% ανακυκλώσιμο, δεν απορροφά οσμές και υγρασία, πλένεται εύκολα, είναι ανθεκτικό έναντι ελαιών και διαλυτών, και συμμορφώνεται με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό REACH για την προστασία της υγιεινής και του περιβάλλοντος. Δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για το κατοικίδιο εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής τόσο για το ίδιο όσο και για τους ιδιοκτήτες του αφού σε σχέση με τα αντίστοιχα ξύλινα σπιτάκια σκύλου δεν ευνοεί την ανάπτυξη εντόμων (ψύλλοι, τσιμπούρια) και μικροοργανισμών. Συναρμολογείται εύκολα χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων ενώ εξίσου εύκολα μεταφέρεται σε άλλο χώρο.

Σημαντική σημείωση: Για την επιλογή του κατάλληλου σπιτιού πρέπει να ελέγξετε τις εσωτερικές διαστάσεις σε σχέση με το μέγεθος του κατοικιδίου και τις εξωτερικές σε σχέση με το χώρο τοποθέτησής του. Σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι το κατοικίδιο δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θερμοκρασία του σώματος του για να ζεσταθεί γιατί αυτή θα χάνεται στο χώρο. Εάν πάλι το σπίτι είναι πολύ μικρό, το κατοικίδιο θα αισθάνεται αποπνικτικά.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικές Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

97 Χ 77,5 Χ 74cm

Εσωτερικές Διαστάσεις:

Επιφάνεια πατώματος (πλάτος Χ βάθος): 77 Χ 55cm

Επιφάνεια οροφής (πλάτος Χ βάθος): 85 Χ 68cm

Πόρτα (μέσο πλάτος Χ ύψος): 29,5 Χ 45cm

Μέγιστο ύψος: έως 72,5cm εσωτερικά στη "μύτη" της στέγης

Χρώμα: Μπεζ-Καφέ σκεπή

Κατηγορία: Σκυλιά μεγάλου-μεσαίου μεγέθους

Υλικό: Πολυπροπυλένιο

Βάρος: 11kg

Κατασκευαστής: ARTPLAST

Χώρα Προέλευσης: Ιταλία

FacebookAds\CrashReporter : Enabled