- 54%
ΤΟΟΜΑΧ FASHION ITALY Πλαστική Ντουλάπα 65x38x178cm 100% Στεγανή Εξωτερικών Χώρων 15kg με Χώρισμα-5 Χώροι MAX Αντοχή 65kg SANTORINI S MILK WHITE TUV/GS

ΤΟΟΜΑΧ FASHION ITALY Πλαστική Ντουλάπα 65x38x178cm 100% Στεγανή Εξωτερικών Χώρων 15kg με Χώρισμα-5 Χώροι MAX Αντοχή 65kg SANTORINI S MILK WHITE TUV/GS

234.050R008
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 195,70 
89,90 
Κερδίζετε: 105,80 € (54%)
+
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Ο νομός επιλέγεται αυτόματα βάσει του Τ.Κ.

Περιγραφή


Ντουλάπα εξωτερικού χώρου με κομψό σχεδιασμό τύπου RATTAN, κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από ανακυκλώσιμο πλαστικό, υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία UV και στην καθημερινή χρήση . Διαθέτει μεγάλο ράφι στην οροφή, 2 ράφια αποθήκευσης τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν στο επιθυμητό ύψος και εσωτερικό χώρισμα δίνοντας τη δυνατότητα να αποθηκεύονται ψηλά αντικείμενα και οικοσκεύη όπως (σκούπες, σφουγγαρίστρες, εργαλεία κτλ.). Υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος (δεν περιλαμβάνεται λουκέτο), επίσης διαθέτει οπές ασφαλούς στήριξης στην πίσω πλευρά που επιτρέπουν στην ντουλάπα να βιδωθεί στον τοίχο προσφέροντας μέγιστη προστασία σε περίπτωση ισχυρών ανέμων, ενισχυμένους μεντεσέδες και επικλινή οροφή που εξυπηρετεί στην απορροή των ομβρίων υδάτων. Τα πλεονεκτήματα της σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ντουλάπες της κατηγορίας είναι η εσωτερική λαστιχένια περιμετρική επένδυση των φύλλων εξασφαλίζοντας 100% στεγανό το εσωτερικό, το ενισχυμένο πάτωμα, ικανό να αντέξει έως και 30kg βάρους και τα 6 πόδια τα οποία μπορούν να ρυθμίσουν την κλίση της ντουλάπας, επιτρέποντας την τοποθέτησης της ακόμη και σε ''ανώμαλο έδαφος''. Αποτελεί ιδανική αποθηκευτική λύση για εξωτερικούς (κυρίως) και εσωτερικούς χώρους συνδυάζοντας ισορροπία (6 πόδια) και κομψό design, Παρέχονται οδηγίες συναρμολόγησης. Φέρει τις πιστοποιήσεις TUV/GS.

Η πιστοποίηση TUV είναι παγκοσμίως γνωστή ως ένα σύμβολο που πιστοποιεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα των προϊόντων.

Η πιστοποίηση GS ''υπογράφει'' ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και συμμορφώνεται με τις νομοθετημένες προδιαγραφές της German Product Safety Act (ProdSG).

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

Εξωτερικές: 65 Χ 38 Χ 178cm

Ωφέλιμες εσωτερικές: 63,2 Χ 33,5 Χ 168,3cm

Συσκευασίας: 80,3 Χ 20,1 Χ 39,6cm

Αντοχή μεγάλου ραφιού: 15kg

Αντοχή ανά μικρό ράφι: 10kg

Aντοχή πατώματος: 30kg

Συνολική αντοχή βάρους: 65kg

Βάρος: 15kg

Χρώμα: Milk White

Υλικό: Πλαστικό

Σειρά: SANTORINI S LINE

Κατασκευαστής: TOOMAX

Χώρα προέλευσης: Ιταλία

Συνδυάστε το με