Σπίτι Σκύλου XXL 97.3x117x113cm 21.5kg Λευκό Πάγου-Πράσινο VESTA

459.419A
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 294,40 
199,80 
Κερδίζετε: 94,60 € (32%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Σπίτι σκύλου για κατοικίδια μεγάλου μεγέθους, κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, υλικό που σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον εφόσον είναι 100% ανακυκλώσιμο ενώ παράλληλα παρέχει υψηλή αντοχή στη φθορά του χρόνου και των καιρικών συνθηκών. Δεν απορροφά οσμές και υγρασία, πλένεται εύκολα, είναι ανθεκτικό έναντι ελαιών και διαλυτών και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για το κατοικίδιο.

Λόγω του εργονομικού σχεδιασμού του, εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής αφού διαθέτει αεραγωγούς και στις δύο πλευρές αλλά και παράθυρο στην οροφή που ανοιγοκλείνει, για επιπλέον αερισμό του χώρου (που απαιτείται τους καλοκαιρινούς μήνες). Είναι υπερυψωμένο καθώς διαθέτει τέσσερα πόδια που καθιστούν το εσωτερικό του πιο καθαρό και ασφαλέστερο από τα νερά της βροχής. Η σκεπή του είναι δίρριχτη με κλίση στις πλαϊνές πλευρές για την καλύτερη απορροή του νερού δεξιά και αριστερά και όχι πάνω από την είσοδο που κάθεται το κατοικίδιο.

Το σπίτι σκύλου παραδίδεται ασυναρμολόγητο, σε μορφή επίπεδης συσκευασίας ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο μεταφοράς και να αποστέλεται με τον πιο οικονομικό τρόπο.Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.

Σημαντική σημείωση: Για την επιλογή του κατάλληλου σπιτιού πρέπει να ελέγξετε τις εσωτερικές διαστάσεις σε σχέση με το μέγεθος του κατοικιδίου και τις εξωτερικές σε σχέση με το χώρο τοποθέτησής του. Σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι το κατοικίδιο δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θερμοκρασία του σώματος του για να ζεσταθεί γιατί αυτή θα χάνεται στο χώρο. Εάν πάλι το σπίτι είναι πολύ μικρό, το κατοικίδιο θα αισθάνεται αποπνικτικά.

Χαρακτηριστικά

Μέγιστες Εξωτερικές Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

97,3 Χ 117 Χ 113cm

Εσωτερικές διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος):

Επιφάνεια πατώματος: 78 Χ 96cm

Πόρτα (μέσο πλάτος Χ ύψος): 44,5 Χ 75,5cm

Μέγιστο ύψος εσωτερικά στη μύτη της στέγης: 106cm

Διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

120 X 28,5 X 88cm

Βάρος: 21,5kg

Χρώμα: Λευκό Πάγου - Πράσινο

Κατηγορία: Σκυλιά μεγάλου μεγέθους

Υλικό: Πολυπροπυλένιο

FacebookAds\CrashReporter : Enabled