Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Σπίτι Σκύλου XLARGE 111x83.8x80.4cm με Πορτάκι Ασφαλείας και Ανοιγόμενη Πλευρά 15.6kg Λευκό Πάγου-Πράσινο VESTA

459.424/2
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 215,30 
173,80 
Κερδίζετε: 41,50 € (19%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα
  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Σπίτι σκύλου για κατοικίδια μεγάλου μεγέθους, κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, υλικό που σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον εφόσον είναι 100% ανακυκλώσιμο ενώ παράλληλα παρέχει υψηλή αντοχή στη φθορά του χρόνου και των καιρικών συνθηκών. Δεν απορροφά οσμές και υγρασία, πλένεται εύκολα, είναι ανθεκτικό έναντι ελαιών και διαλυτών και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για το κατοικίδιο.

Διαθέτει πορτάκι που ασφαλίζει και απομονώνει το κατοικίδιο μέσα στο σπίτι όταν αυτό είναι απαραίτητο, ενώ λόγω του εργονομικού σχεδιασμού του, εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής αφού διαθέτει ανοιγόμενη πλευρά που διευκολύνει τον καθαρισμό αλλά και τον σωστό αερισμό του χώρου.

Είναι υπερυψωμένο,οπότε το εσωτερικό του διατηρείται πιο καθαρό και ασφαλέστερο από τα νερά της βροχής. Η σκεπή του είναι δίρριχτη με κλίση στις πλαϊνές πλευρές για την καλύτερη απορροή του νερού δεξιά και αριστερά και όχι πάνω από την είσοδο που κάθεται το κατοικίδιο.

Το σπίτι σκύλου παραδίδεται ασυναρμολόγητο, σε μορφή επίπεδης συσκευασίας ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο μεταφοράς και να αποστέλεται με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.

Σημαντική σημείωση: Για την επιλογή του κατάλληλου σπιτιού πρέπει να ελέγξετε τις εσωτερικές διαστάσεις σε σχέση με το μέγεθος του κατοικιδίου και τις εξωτερικές σε σχέση με το χώρο τοποθέτησής του. Σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι το κατοικίδιο δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θερμοκρασία του σώματος του για να ζεσταθεί γιατί αυτή θα χάνεται στο χώρο. Εάν πάλι το σπίτι είναι πολύ μικρό, το κατοικίδιο θα αισθάνεται αποπνικτικά.

Χαρακτηριστικά

Μέγιστες Εξωτερικές Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

111 Χ 83,8 Χ 80,4cm

Εσωτερικές διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος):

Επιφάνεια πατώματος: 90 Χ 60cm

Πόρτα (μέσο πλάτος Χ ύψος): 29 Χ 46cm

Πλαϊνή πόρτα (πλάτος Χ ύψος): 52 Χ 52cm

Μέγιστο ύψος εσωτερικά στη μύτη της στέγης: 73cm

Διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

98,5 X 35,5 X 71cm

Βάρος: 15,6kg

Χρώμα: Λευκό Πάγου - Πράσινο

Κατηγορία: Σκυλιά μεγάλου μεγέθους

Υλικό: Πολυπροπυλένιο

FacebookAds\CrashReporter : Enabled