- 32%
Σπίτι Σκύλου Medium 91.4x68.9x66cm με Πορτάκι Ασφαλείας και Ανοιγόμενη Πλευρά 8kg Λευκό Πάγου-Γκρί VESTA

Σπίτι Σκύλου Medium 91.4x68.9x66cm με Πορτάκι Ασφαλείας και Ανοιγόμενη Πλευρά 8kg Λευκό Πάγου-Γκρί VESTA

459.415/1
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 102,40 
69,80 
Κερδίζετε: 32,60 € (32%)
+
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Αποστολή & Παραλαβή

Δωρεάν αποστολή Αθήνα - Πειραιά για αγορές άνω των 90€
Δωρεάν παραλαβή από την αποθήκη μας

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Σπίτι σκύλου για κατοικίδια μεσαίου μεγέθους, κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο, υλικό που σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον εφόσον είναι 100% ανακυκλώσιμο ενώ παράλληλα παρέχει υψηλή αντοχή στη φθορά του χρόνου και των καιρικών συνθηκών. Δεν απορροφά οσμές και υγρασία, πλένεται εύκολα, είναι ανθεκτικό έναντι ελαιών και διαλυτών και δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για το κατοικίδιο.

Διαθέτει πορτάκι που ασφαλίζει και απομονώνει το κατοικίδιο μέσα στο σπίτι όταν αυτό είναι απαραίτητο, ενώ λόγω του εργονομικού σχεδιασμού του, εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής αφού διαθέτει ανοιγόμενη πλευρά που διευκολύνει τον καθαρισμό αλλά και τον σωστό αερισμό του χώρου.

Είναι υπερυψωμένο,οπότε το εσωτερικό του διατηρείται πιο καθαρό και ασφαλέστερο από τα νερά της βροχής. Η σκεπή του είναι δίρριχτη με κλίση στις πλαϊνές πλευρές για την καλύτερη απορροή του νερού δεξιά και αριστερά και όχι πάνω από την είσοδο που κάθεται το κατοικίδιο. Σε σχέση με τα αντίστοιχα ξύλινα σπιτάκια σκύλου δεν ευνοεί την ανάπτυξη εντόμων (ψύλλοι, τσιμπούρια) και μικροοργανισμών. Περιλαμβάνονται οδηγίες συναρμολόγησης.

Σημαντική σημείωση: Για την επιλογή του κατάλληλου σπιτιού πρέπει να ελέγξετε τις εσωτερικές διαστάσεις σε σχέση με το μέγεθος του κατοικιδίου και τις εξωτερικές σε σχέση με το χώρο τοποθέτησής του. Σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι το κατοικίδιο δε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θερμοκρασία του σώματος του για να ζεσταθεί γιατί αυτή θα χάνεται στο χώρο. Εάν πάλι το σπίτι είναι πολύ μικρό, το κατοικίδιο θα αισθάνεται αποπνικτικά.

Χαρακτηριστικά

Μέγιστες Εξωτερικές Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

91,4 Χ 68,9 Χ 66cm

Εσωτερικές διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος):

Επιφάνεια πατώματος: 76 Χ 50cm

Πόρτα (μέσο πλάτος Χ ύψος): 25 Χ 40cm

Μέγιστο ύψος εσωτερικά στη μύτη της στέγης: 62cm

Διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

81 X 58 X 25cm

Βάρος: 8kg

Χρώμα: Λευκό Πάγου - Γκρί

Κατηγορία: Σκυλιά μεσαίου μεγέθους

Υλικό: Πολυπροπυλένιο