Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Πλαστική Ντουλάπα 68x37x90cm 9kg με Μεταλλικούς STRONG Μεντεσέδες 2 Αποθηκευτικοί Χώροι και 6 πόδια Γκρι ARTPLAST ITALY IDEA LINE

237.I70/B
46,90 
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Πλαστική ντουλάπα δίφυλλη, κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο, ένα ανακυκλώσιμο υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία UV και τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, ηλιακή ακτινοβολία, θερμοκρασίες). Διαθέτει εσωτερικό ρυθμιζόμενο ράφι που μπορεί να ρυθμιστεί στην επιθυμητή θέση, μεταλλικούς μεντεσέδες στα φύλλα προσφέροντας μέγιστη προστασία στο άνοιγμα , κάθετες χειρολαβές για ακόμη μεγαλύτερη ευχέρεια στο άνοιγμα και κλείσιμό των φύλλων και 6 πλαστικά πόδια για μεγαλύτερη σταθερότητα και διευκόλυνση στο καθαρισμό της κάτω επιφάνειας. Ιδανική αποθηκευτική λύση για τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού καθώς καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο ενώ συγχρόνως είναι αρκετά πρακτική. Για μέγιστη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου και αποθήκευση περισσότερων αντικειμένων προτείνεται το πλαστικό ράφι ARTPLAST. Περιλαμβάνονται οδηγίες συναρμολόγησης.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

Ντουλάπας: 68 Χ 37 Χ 90cm

Συσκευασίας: 80 Χ 13 Χ 68cm

Χρώμα: Γκρι ανοιχτό με μαύρες λαβές και λεπτομέρειες

Υλικό: Πλαστικό (πολυπροπυλένιο)

Μέγιστη αντοχή ανά ράφι: 25kg

Βάρος: 9kg

Χώρα προέλευσης: Ιταλία

Κατασκευαστής: ARTPLAST