Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Πλαστική Ντουλάπα-Ιματιοθήκη 16kg 50x39x172cm με Χώρισμα MASSIF Μονόφυλλη (Ατσάλινοι Μεντεσέδες) 4 χώρων ARTPLAST CONCERT Ιταλίας

237.C50/172AP
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 145,80 
89,70 
Κερδίζετε: 56,10 € (38%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Περιγραφή


Πλαστική ντουλάπα - ιματιοθήκη μονόφυλλη, κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο, ένα υλικό ανακυκλώσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον και ανθεκτικό στις οσμές και τις καιρικές συνθήκες (δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και συντήρηση). Διαθέτει 2 εσωτερικούς χώρους για αποθήκευση ρούχων και ψηλών αντικειμένων όπως σκούπες, σφουγγαρίστρες κτλ, 2 πλαστικά ράφια στο πάνω μέρος, ατσαλένιους άφθαρτους μεντεσέδες στην πόρτα και υπερυψωμένα πόδια για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και ευκολία στο καθάρισμα. Προτείνεται η τοποθέτηση της σε εσωτερικούς και στεγαζόμενους εξωτερικούς χώρους, ενώ παρέχει δυνατότητα αλλαγής της φοράς ανοίγματος της πόρτας, διευκολύνοντας στη χρήση. Συμμορφώνεται απόλυτα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό REACH για την προστασία της υγιεινής και του περιβάλλοντος.

Χαρακτηριστικά

Διάστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

50 Χ 39 Χ 172cm

Συσκευασίας: 80 Χ 37 Χ 51cm

Χρώμα: Γκρι

Υλικό: Πλαστικό (πολυπροπυλένιο)

Κατασκευαστής: ARTPLAST

Χώρα προέλευσης: Ιταλία

FacebookAds\CrashReporter : Enabled