- 46%
Μηχανή Φύλλου και Ζυμαρικών INOX 21x19x14cm Συμπαγής Max Πλάτος Ζύμης 14.5cm Βάρος 2.73kg SHULE

Μηχανή Φύλλου και Ζυμαρικών INOX 21x19x14cm Συμπαγής Max Πλάτος Ζύμης 14.5cm Βάρος 2.73kg SHULE

428.52
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 25,80 
13,90 
Κερδίζετε: 11,90 € (46%)
+
Σε αναμονή από προμηθευτή
Σε Απόθεμα

Αποστολή & Παραλαβή

Δωρεάν αποστολή Αθήνα - Πειραιά για αγορές άνω των 90€
Δωρεάν παραλαβή από την αποθήκη μας

Περιγραφή


Μηχανή φύλλου και ζυμαρικών συμπαγής κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαθέτει μανιβέλα με πλαστικό κάλυμμα για ευκολία στη χρήση, ρυθμιστή πάχους κοπής 9 θέσεων για πάχη ζύμης από 0,3 έως 3 χιλιοστά, σφιγκτήρα για μεγαλύτερη σταθερότητα που μπορεί να πιάσει στο τραπέζι ή στον πάγκο της κουζίνας, ενώ μπορεί να παρασκευάσει φύλλο πλάτους 14,5 εκατοστών. Δυνατότητα παρασκευής 100% χειροποίητων ζυμαρικών με αγνά υλικά της επιλογής σας όπως χυλοπίτες, spaghetti, lasagna, fettuccine, tagliolini καθώς και δίπλες, άνοιγμα φύλλου για πίτες και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με ζύμη.

Σημαντικές Οδηγίες

Πρώτη χρήση: καθαρίστε τη μηχανή με ένα στεγνό πανί. Περάστε ένα κομμάτι ζύμης τουλάχιστον 3 φορές από την μηχανή με τέτοιον τρόπο ώστε να πιάνει όλο το πλάτος κοπής. Πετάξτε τη ζύμη που χρησιμοποιήσατε την πρώτη φορά, καθαρίστε τη μηχανή με στεγνό πανί και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Καθαρισμός: Για τον καθαρισμό της μηχανής χρησιμοποιήστε ένα μικρό βουρτσάκι ή οδοντόβουρτσα. Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε τη μηχανή με μεταλλικά ή αιχμηρά αντικείμενα. Απαγορεύεται η πλύση σε πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

21 Χ 19 Χ 14cm

Μέγιστο πλάτος παρασκευής φύλλου: 14.5cm

Πάχος φύλλου: 0,3 - 3mm με ρυθμιστή 9 θέσεων

Βάρος: 2,73kg

Χρήση: Παρασκευή χειροποίητων ζυμαρικών όπως χυλοπίτες, spaghetti, lasagna, fettuccine, tagliolini, δίπλες, φύλλο για πίτες κλπ

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι