Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Μεταλλική Ντουλάπα 90x45x191cm Γαλβανιζέ με Χώρισμα και Εσωτερικό Ντουλάπι (Locker) και Ρυθμιζόμενα Πόδια 42kg 5 Αποθηκευτικοί Χώροι STEELEN

452.006
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 194,30 
151,80 
Κερδίζετε: 42,50 € (22%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Δίφυλλη μεταλλική ντουλάπα κατασκευασμένη από γαλβανιζέ χάλυβα πάχους 0,6mm(πόρτες/πλευρές/οροφή) και 0,8mm (πάτωμα) βαμμένη με ειδική ηλεκτροστατική βαφή για maximum αντοχές στις καιρικές συνθήκες και τις διαβρώσεις. Διαθέτει 3 μεταλλικά οριζόντια ράφια και 1 κατακόρυφο χώρισμα που ορίζουν 5 αποθηκευτικούς χώρους, είναι κατάλληλη για αποθήκευση ψηλών αντικειμένων και οικοσκευών όπως σκούπες, σφουγγαρίστρες, εργαλεία κ.λ.π αλλά και για ρούχα χάρη στην ανοξείδωτη ράβδοστήριξης. Επίσης, πάτωμα με πλευρική και κεντρική ενίσχυση, μεταλλικούς μεντεσέδες και γαλβανιζέ πίρους σε μη εμφανή σημεία. Διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας (περιλαμβάνονται 2 κλειδιά), 4 ρυθμιζόμενα πόδια τα οποία μπορούν να ρυθμίσουν τη κλίση της ντουλάπας, επιτρέποντας την τοποθέτηση της ακόμη και σε ''ανώμαλο'' έδαφος και εσωτερικό ντουλάπι (locker) με κλειδαριά. Μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ότι δεν παραδίδεται συναρμολογημένη, αλλά σε μορφή επίπεδων πακέτων, ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μεταφέρεται με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. Παρέχονται αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς στεγαζόμενους χώρους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

90 Χ 45 Χ 191cm

Διαστάσεις εσωτερικού χωρίσματος (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

43 Χ 43 Χ 141cm

Διαστάσεις άνω ραφιού (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

89 Χ 43 Χ 28cm

Βάρος: 42kg

Αντοχή ραφιού: 50kg

Χρώμα: Γκρι ανοικτό RAL 7035

Πάχος πόρτας/πλευρών/οροφής: 0,6mm

Πάχος πατώματος: 0,8mm

Συσκευασία (1 Δέμα): 92 Χ 9 Χ 181cm

Υλικό: Μέταλλο Γαλβανιζέ με ηλεκτροστατική βαφή

Κατασκευαστής: STEELEN

FacebookAds\CrashReporter : Enabled