Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Μεταλλική Ντουλάπα 70x40x171cm Πάχους 0.6mm/0.8mm (πάτωμα) Γαλβανιζέ 37kg με 4 Ράφια - 5 Αποθηκευτικοί Χώροι STEELEN

452.007/WL
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 184,20 
98,50 
Κερδίζετε: 85,70 € (47%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Δίφυλλη μεταλλική ντουλάπα κατασκευασμένη από γαλβανιζέ χάλυβα πάχους 0,6mm (πόρτες/πλευρές/οροφή) και 0,8mm (πάτωμα), βαμμένη με ειδική ηλεκτροστατική βαφή για maximum αντοχές στις καιρικές συνθήκες και τις διαβρώσεις.

Διαθέτει 4 μεταλλικά ράφια που ορίζουν 5 αποθηκευτικούς χώρους, πάτωμα με πλευρική και κεντρική ενίσχυση, μεταλλικούς μεντεσέδες και γαλβανιζέ πίρους σε μη εμφανή σημεία, κλειδαριά ασφαλείας που δεν προεξέχει και 2 αντικλείδια.

Τα 4 εσωτερικά μεταλλικά ράφια, τοποθετούνται πάνω σε μεταλλικούς γάντζους και μπορούν να ρυθμιστούν στο επιθυμητό ύψος. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης περισσοτέρων μεταλλικών ραφιών προσφέροντας ακόμη περισσοτέρους αποθηκευτικούς χώρους.

Η μεταλλική ντουλάπα είναι κατάλληλη τόσο για στεγασμένους εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρου ενώ αφαιρώντας τα εσωτερικά ράφια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ντουλάπα για ρούχα, χάρη στη μεταλλική ράβδο στήριξης που διαθέτει στο πάνω μέρος,

Μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ότι δεν παραδίδεται συναρμολογημένη, αλλά σε μορφή επίπεδων πακέτων, ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μεταφέρεται με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Η συσκευασία περιλαμβάνει εγχειρίδιο συναρμολόγησης. Σε περίπτωση έξτρα βοήθειας, μπορείτε να συμβουλευτείτε και τις οδηγίες συναρμολόγησης που είναι αναρτημένες στα σχετικά αρχεία του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

Ντουλάπας: 70 Χ 40 Χ 171cm

Συσκευασίας: 83 Χ 9 Χ 173cm

Χρώμα: Γκρι ανοιχτό RAL 7035

Βάρος: 37kg

Αντοχή ραφιού: 50kg

Πάχος πλευρών και οροφής: 0,6mm

Πάχος πατώματος: 0,8mm

Υλικό: Μέταλλο γαλβανιζέ με ηλεκτροστατική βαφή

Κατασκευαστής: STEELEN

Συνδυάστε το με