Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Μεταλλική Ντουλάπα 105x40x191cm Γαλβανιζέ 3φυλλη με 5 Ράφια και Ρυθμιζόμενα Πόδια -7 Αποθηκευτικοί Χώροι 50.5kg STEELEN

452.009
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 235,80 
168,50 
Κερδίζετε: 67,30 € (29%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Τρίφυλλη μεταλλική ντουλάπα κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από γαλβανιζέ χάλυβα πάχους 0.6mm (πόρτες/πλευρές/οροφή) και 0,8mm (πάτωμα) βαμμένη με ειδική ηλεκτροστατική βαφή για maximum αντοχές στις καιρικές συνθήκες και τις διαβρώσεις.

Προσφέρει 2 διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους, στη μια πλευρά διαθέτει 4 μεταλλικά ράφια που ορίζουν 5 αποθηκευτικούς χώρους, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν στην επιθυμητή θέση, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ενώ στην άλλη διαθέτει μικρό ράφι στην οροφή, μεταλλική ράγα και προσαρμοσμένο μικρό καθρέπτη στην πόρτα και προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης ψηλών αντικειμένων και οικοσκευών.

Διαθέτει επίσης 2 κλειδαριές ασφαλείας (περιλαμβάνονται αντικλείδια), 4 ρυθμιζόμενα πόδια τα οποία μπορούν να ρυθμίσουν την κλίση της ντουλάπας, επιτρέποντας την τοποθέτηση της ακόμη και σε ''ανώμαλο έδαφος'', μεταλλικούς μεντεσέδες και γαλβανιζέ πύρους σε μή εμφανή σημεία ενώ το πάτωμα διαθέτει πλευρική και κεντρική ενίσχυση. Τα 4 εσωτερικά ρυθμιζόμενα ράφια τοποθετούνται πάνω σε κλιπς ώστε να μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα.

Μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ότι δεν παραδίδεται συναρμολογημένη, αλλά σε μορφή επίπεδων πακέτων, ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μεταφέρεται με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. Φέρει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς στεγασμένους χώρους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

105 Χ 40 Χ 191cm

Διαστάσεις μονόφυλλου χώρου εσωτερικά (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

34 Χ 38 Χ 169cm

Διαστάσεις χώρου ραφιών εσωτερικά (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος):

70 X 38 X 169cm

Συσκευασίας: 185 Χ 109 Χ 8cm

Βάρος: 52Kg

Αντοχή ραφιών: 50kg

Υλικό: Γαλβανιζέ μέταλλο

Χρώμα: Γκρι ανοικτό RAL 7035

Κατασκευαστής: STEELEN

Video