Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Μεταλλική Ντουλάπα-Παπουτσοθήκη Βάρος 30.2kg 115x45x101cm Γαλβανιζέ 3φυλλη με 4 Ράφια και Ρυθμιζόμενα Πόδια - 6 Αποθηκευτικοί Χώροι Ανθρακί STEELEN

452.215
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 221,50 
151,80 
Κερδίζετε: 69,70 € (31%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Τρίφυλλη μεταλλική ντουλάπα - παπουτσοθήκη κατασκευασμένη εξ'ολοκλήρου από γαλβανιζέ χάλυβα πάχους 0.5mm (πόρτες/πλευρές/οροφή πάτωμα) βαμμένη με ειδική ηλεκτροστατική βαφή για maximum αντοχές στις καιρικές συνθήκες και τις διαβρώσεις. 

Προσφέρει 2 διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους, στη μια πλευρά διαθέτει 3 μεταλλικά ράφια που ορίζουν 4 αποθηκευτικούς χώρους, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν στην επιθυμητή θέση, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ενώ στην άλλη διαθέτει μικρό ράφι στην οροφή, μεταλλική ράγα και προσαρμοσμένο μικρό καθρεπτάκι στην πόρτα και προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης ψηλών αντικειμένων και οικοσκευών. 

Διαθέτει επίσης 2 κλειδαριές ασφαλείας (περιλαμβάνονται αντικλείδια), 4 ρυθμιζόμενα πόδια τα οποία μπορούν να ρυθμίσουν την κλίση της ντουλάπας, επιτρέποντας την τοποθέτηση της ακόμη και σε ''ανώμαλο έδαφος'', μεταλλικούς μεντεσέδες και γαλβανιζέ πύρους σε μή εμφανή σημεία ενώ το πάτωμα διαθέτει πλευρική και κεντρική ενίσχυση. Τα 4 εσωτερικά ρυθμιζόμενα ράφια τοποθετούνται πάνω σε κλιπς ώστε να μπορούν να αντικατασταθούν έυκολα. 

Μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ότι δεν παραδίδεται συναρμολογημένη, αλλά σε μορφή επίπεδων πακέτων, ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μεταφέρεται με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. Φέρει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς στεγαζόμενους χώρους.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

Ντουλάπας: 115 Χ 45 Χ 101cm

Συσκευασίας: 118 Χ 94 Χ 13cm

Μικτό Βάρος: 32,2kg

Καθαρό Βάρος: 30,2kg

Αντοχή ραφιών: 50kg

Υλικό: Γαλβανιζέ μέταλλο

Χρώμα: Ανθρακί Ματ RAL 7015

Κατασκευαστής: STEELEN

FacebookAds\CrashReporter : Enabled