Η παραλαβή παραγγελιών από τις αποθήκες μας υποστηρίζεται μόνο για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί εκ των προτέρων ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Μεταλλική Αποθήκη Κήπου - Σπιτάκι Κήπου 213x127x205cm (7'x4,2') 5.50m³ Γαλβανιζέ με Παράθυρο Archer Plus A Καφέ LILYSHED

453.3001A
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 498,90 
269,50 
Κερδίζετε: 229,40 € (46%)
+
Αγαπημένα
Άμεση παραλαβή
Σε Απόθεμα

Υπηρεσία συναρμολόγησης εντός Αττικής

  • ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από την Έδρα μας
  • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή Αθήνα - Πειραιά για Αγορές άνω των 90€

Υπολογισμός Κόστους Αποστολής

Σχετικά Αρχεία

Περιγραφή


Μεταλλική αποθήκη κήπου ARCHER PLUS A κατασκευασμένη από ηλεκτρογαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα (HDG Steel) βαμμένο με ειδική πολυεστερική βαφή, που παρέχει μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία και διάρκεια ζωής. Απόλυτα ανθεκτικό σπιτάκι κήπου χάρη στις ισχυρές δοκούς από ηλεκτρογαλβανισμένο εν θερμώ ψευδάργυρο, με υψηλή αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Διαθέτει 2 συρόμενες πόρτες διαστάσεων 96X172cm, 4 αεραγωγούς που βρίσκονται στο μπροστινό και πίσω μέρος της αποθήκης κήπου επιτρέποντας την ανακύκλωση του εσωτερικού αέρα, επικλινή σκεπή που εξασφαλίζει την απορροή των ομβρίων υδάτων ενώ υπάρχει δυνατότητα ασφαλούς κλειδώματος (δεν περιλαμβάνεται το λουκέτο) και τοποθέτησης μεταλλικού γαλβανιζέ ραφιού 80x20cm (κωδικός 453.04).

Τα μεταλλικά σπιτάκια κήπου προσφέρουν ιδανικές αποθηκευτικές λύσεις στο κήπο για ογκώδη εργαλεία κήπου, σκάλες, παιδικά παιχνίδια, έπιπλα κήπου, αθλητικό και θαλάσσιο εξοπλισμό ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματικό σκοπό.

Μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ότι δεν παραδίδεται συναρμολογημένη, αλλά σε μορφή επίπεδων πακέτων, ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μεταφέρεται με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Η συσκευασία περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης, βήμα προς βήμα και με την απαιτούμενη αρίθμηση του κάθε εξαρτήματος, παρέχοντας την απαραίτητη βοήθεια στον καταναλωτή. Η τοποθέτηση της αποθήκης κήπου προτείνεται να πραγματοποιηθεί σε ευθεία και στέρεα επιφάνεια καθώς η συσκευασία δεν περιλαμβάνει δάπεδο. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα έξτρα ενίσχυσης της σταθερότητας της αποθήκης κήπου με την ειδική βάση-πλαίσιο δαπέδου(453.3001A/BASE) όπου βιδώνει την κατασκευή κεντρικά ή χρησιμοποιώντας τις γωνίες ασφαλούς στήριξης (ΣΕΤ 4 Τεμαχίων) ενισχύεται την αποθήκη και στις γωνίες της.

Σε περίπτωση ισχυρών ανέμων, προτείνονται τα ακγύρια ασφαλούς πρόσδεσης στο έδαφος - ΣΕΤ 4 τεμαχίων για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στους αέρηδες και τα υψηλά μποφόρ. Έχει αντοχή στο χιόνι 100kgs/m².

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (πλάτος Χ βάθος Χ ύψος)

Εξωτερικές: 213 Χ 127 Χ 205cm

Εσωτερικές: 203 Χ 117 Χ 205cm

Χωρητικότητα: 5,50m³

Άνοιγμα πόρτας: 96 Χ 172cm

Βάρος: 52kg

Πάχος πλευρών και οροφής: 0,25mm/ 0,3mm

Πάχος δοκών: 0,5 - 0,8mm

Συσκευασία: 1 Δέμα (70 Χ 11 Χ 182cm)

Χρώμα: Καμηλό - καφέ

Υλικό πάνελ: Ηλεκτρογαλβανισμένος εν θερμώ χάλυβας (HDG Steel)

Υλικό δοκών: Ηλεκτρογαλβανισμένος εν θερμώ ψευδάργυρος (HDG Zinc)

Εγγύηση: 15 έτη

Κατασκευαστής: LILYSHED